Mobilier pentru gradinitaFabrica de mobila din lemn masiv cu traditie atat in Romania, cat si pe piata internationala, Mobirom pune la dispozitia dumneavoastra diferite tipuri de mobilier pentru gradinita.

Toata gama de produse de mobilier pentru gradinita este realizata din lemn masiv de fag sau frasin de catre o echipa de specialisti in domeniu. Produsele au un design unic si sunt caracterizate prin originalitate, frumusete si calitate.

 

Mobilier pentru gradinita - modele

Alegeti unul din modele de mobilier pentru gradinita propuse de catre Mobirom si comandati online prin simpla completare a formularului prezent pe site.

Va asteptam de asemenea si la sediul societatii noastre pentru a vedea toate produsele din lemn masiv executate de specialistii noi.

Alte produse oferite de Mobirom: mobilier bar, mobilier restaurant, mobilier pub, mobilier hotel, mobila sufragerie, mobila living, mobila dining, mobilier rustic...
Denumire: Scaunel copil Junior
Descriere: Scaun pentru copii, executat din lemn de fag.
Pret: : Lei/buc (TVA inclus)

Denumire: Masuta copii
Descriere: Masuta dreptunghiulara cu colturi rotunjite. Executata din lemn de fag, iar blatul masutei din MDF, furniruit cu fag.
Pret: : Lei/buc (TVA inclus)

Denumire: Set mobilier gradinita
Descriere: Compus din masuta dreptunghiulara cu colturi rotunjite si 6 scaunele. Executate din lemn de fag, iar blatul masutei din MDF furniruit cu fag.
Pret: : Lei/buc (TVA inclus)