Mobilier pentru barUnul dintre cei mai vechi producatori de mobila din lemn masiv din Romania, Mobirom va prezinta o gama larga de produse: mobilier pentru baruri, cafenele, puburi, restaurante, dar si mobilier pentru locuinta dumneavoastra: mobilier pentru dormitor, hol, sufragerie, bucatarie...

Cu o vasta experienta in domeniu, Mobirom va ofera mobila pentru bar de calitate executata cu grija si profesionalism din cele mai bune materiale.

Toate produsele noastre sunt realizate din lemn masiv de fag sau frasin si prezinta o varietate de tapiterii, culori si finisaje.

Mobila pentru bar - modele

Descoperiti pe site toate modelele de mobila pentru bar propuse de Mobirom si faceti cea mai buna alegere petru afacerea dumneavoastra.

Piesele de mobilier pentru bar oferite de compania noastra (scaune bar, mese bar. . .) sunt realizate in functie de preferintele fiecarui client dar si in functie de spatiul caruia ii sunt destinate.

Mobila bar - Mobirom va garanteaza produse de calitate, seriozitate si profesionalism.

Denumire: Masa inalta bar Bistro
Descriere: Executata din lemn de fag cu blat din MDF furniruit (la cerere poate fi din panou lemn masiv) iar cercurile si picioarele realizate din lemn curbat de fag.
Pret: : 695.00 Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...
Denumire: Masa GL 10 cu 2 blaturi etajate 303
Descriere: Este o masa inalta de bar etajata, executata din fag masiv cu blaturi din MDF furniruite. Disponibila la cerere si cu blatul din lemn masiv.
Pret: : 785.00 Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...
Denumire: Scaune bar MD 137
Descriere: Sunt scaune inalte masive executate din lemn de fag in stil tamplaresc.
Pret: : 329.00 Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...
ANPC Copyright © 2019 Mobirom Romania. Toate drepturile rezervate. Politica de cooke-uri