Mobilier pentru pubMobirom, producator de mobila din lemn masiv renumit atat pe plan local, cat si international va propune spre vanzare o varietate de produse pentru Horeca dar si pentru locuinta dumneavoastra: mobilier pentru puburi, restaurante, cafenele, hoteluri, mobila living, mobila sufragerie, mobila bucatarie...

Piesele noastre de mobilier pentru puburi sunt executate din lemn masiv de frasin si fag in functie de preferintele fiecarui client.

Mobilier pentru pub - modele

Selectati dintre modelele noastre de mobilier pentru pub, produsele cele mai potrivite pentru afacerea dumneavoastra. Mobirom pune la dispozitia dumneavoastra diferite modele de mobilier pentru pub, intr-o varietate coloristica si diferite finisaje.

Consultati catalogul de produse prezent pe site si comandati prin simpla completare a formularului nostru online. Pentru alte informatii nu ezitati sa contactati echipa de specialisti Mobirom.

Denumire: Masa Roxana I
Descriere: Masa executata din lemn de fag masiv, cu blat din MDF furniruit si sticla. Disponibila la cerere si cu blatul din lemn masiv.
Pret: : 693.00 Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...
Denumire: Scaune MD 237
Descriere: Sunt scaune din lemn de fag cu sezutul si spatarul tapitat cu materiale textile sau piele ecologica in diverse nuante.
Pret: : 286.00 Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...
Oferta Speciala
Denumire:
Descriere:
Pret: : Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...
ANPC Copyright ┬ę 2019 Mobirom Romania. Toate drepturile rezervate. Politica de cooke-uri