lemn de fag
Lemnul de fag
Folosim lemn de esență tare adus doar de la câțiva kilometri de fabrică. Datorită faptului că este dens, lemnul de fag este foarte rezistent și nu se deformează în timp. Acesta este mult superior celui folosit în produsele importate din străinătate (de obicei "lemn de cauciuc").
Personalizezi..
Îți poți alege culoarea lemnului și tapițeria așa cum iți dorești tu. Pe lângă asta poți să modifici anumite caracteristici ale produselor (Ex. dimensiunea blaturilor la mese) dacă acest lucru este tehnic realizabil.
lemn de fag
lemn de fag
Prețuri competitive
Urmărim în mod constant prețurile de pe piață de mobilier ca sa ne asigurăm ca avem cele mai bune preturi la produsele pe care le oferim. Prețurile pe care retailerii locali le oferă pot fi chiar de doua sau trei ori mai mari decât ale nostre.
Experiența
Avem o experiență de câțiva zeci de ani în fabricarea de mobilier, în Romania suntem principalul furnizor de mobilier din lemn masiv pentru domeniul horeca(vezi portofoliu)
curbare lemn
lemn de fag
Specialiști in curbare
Curbarea lemnului este o adevărată artă, iar Mobirom este printre puținii producători din lume care stăpânește aceasta tehnica. În trecut fabrica a făcut parte din grupul Mundus-Thonet, compania celebrului designer care a inventat metoda curbării lemnului la abur.
Produse exclusive
Avem produse originale realizate exclusiv de noi. Suntem într-o dinamică permanentă și avem capacitatea sa ne adaptăm cerințelor actuale ale pieței.
curbare lemn