"Buna ziua. Sunt foarte multumita de calitatea produsul achizitionat de la dvs, un scaun balansoar. Eu si bebelusul meu il apreciem mult. Scaunul este foarte frumos lucrat si a ajuns la mine in conditii excelente. Multumesc dnei care mi-a onorat comanda pentru promptitudine si profesionalism. V-am recomandat deja unei prietene care si-a comandat si ea un astfel de scaun. Va doresc ca afacerea dvs sa mearga cat mai bine si sa aveti multe comenzi in Noul An! Sarbatori fericite!"

Ioana Nicolae (Bucuresti)

"Multumesc pentru modul in care ati inteles sa onorati comanda mea, pentru calitatea produsului livrat, pentru seriozitatea de care a dat dovada angajatul Dumneavoastra cu care am interactionat. Va doresc ca afacerea Dumneavoastra sa prospere, multa sanatate si sa auzim numai de bine !! Cu deosebita stima,"

Daniel Dumitrescu (Bucuresti)

"Buna ziua, Am primit scaunele, sunt minunate, va multumesc tare mult pt promptitudine si profesionalism! Cu multumiri,"

Camelia Maftei

"Buna ziua, Cu putina intarziere vreau sa exprim multumirea pentru comanda care a fost livrata in perfecte conditii si eficient. Calitatea excelenta a produselor, a finisajelor, pot spune ca am devenit un fan Mobirom. Va mutumesc din tot sufletul a-ti facut cea ce mi-am dorit sa devina realitate. Va doresc o zi buna si succese in afaceri."

Balanica Neculai

"Ma numesc Irina, sunt din Campia Turzii si in urma cu cateva zile am achizitionat un scaun balansoar de la Mobirom. Inca din primele momente in care l-am despachetat mi-am dat seama ca am facut o investitie buna deoarece scaunul este foarte frumos lucrat. A fost finisat si vopsit cu atentie si in plus este extrem de comod. Baietelul meu s-a bucurat enorm de mult cand l-a vazut si nu a mai vrut sa se dea jos de pe el. Fiind putin hiperactiv uneori ii este greu sa adoarma seara dar achizitionand acest scaun balansoar am rezolvat problema: leganatul il ajuta sa se calmeze si se poate culca linistit. Fiind confectionat din lemn masiv de fag scaunul va putea fi folosit inca mult timp de acum inainte. Am speranta ca imi voi legana si nepoteii pe el :) ."

Irina Dee

"Am fost placut impresionata de faptul ca s-a facut tot posibilul pentru a primi coletul foarte rapid. Va multumesc."

Bratu Marilena

"Sunt foarte multumit atat de calitatea produsului livrat cat si de modul de livrare."

Oancea Dumitru

"Comunicare foarte buna. Conditii de livrare foarte bune."

Popovici Adrian

"Sunt multumita de calitatea produsul si de serviciile acordate. Spor la lucru in continuare echipei Mobirom."

Sandor Ida

"Am avut o surpriza deosebit de placuta cand am dezambalat masa, suportul acesteia si cele 6 scaune (cmandate cu 10 zile in urma) Apreciez calitatea produselor ca fiind deosebita( dupa parerea mea la standarde europene). Apreciez de asemenea si promtitudinea onorarii comenzii la data convenita telefonic"

Ghita Vasile