Despre noi

Mobirom - O scurtă istorie

Thonet Mundus

Încă din anul 1913, fabrica de mobilă din Balta Sărată, cunoscută inițial sub numele de Industria de Lemn Borlova-Armeniș S.p.A. Caransebeș, a început să își extindă relațiile economice. În 1921, compania a fost achiziționată de Mundus și a fuzionat ulterior cu Thonet, compania renumitului designer Michael Thonet. După această fuziune, Thonet-Mundus a devenit cel mai mare producător de mobilă din lume la acea vreme. În 1995, Mobirom s-a separat de SC Mocars SA, păstrând totuși influența durabilă a Thonet-Mundus în ADN-ul său. Astăzi, Mobirom este recunoscut ca unul dintre principalii producători de mobilă din România și din străinătate.

Mobirom Fabrica de scaune

Mobirom - Mobilier românesc

Astfel Mobirom este renumit ca producător de mobilă din lemn, fag sau frasin ce prezintă o gamă largă de produse destinată atât pentru HORECA (mobilă pentru hoteluri, mobilă restaurante, mobilă pentru cafenele, baruri, pub-uri, pizzerii, cluburi, cofetării) cât și pentru piața domestică (mobilă sufragerie, dormitor, bucătărie).

Producător de mobilă din lemn masiv

Firma specializată în producția de mobilă de calitate executată din lemn masiv, Mobirom deține trei secții de producție: secția de scaune, secția de mese și cea de mic mobilier.

Producători de mobilă - servicii

Mobilierul produs de S.C. MOBIROM S.A. România este reprezentat de scaune, mese și scaune, mobilă restaurant, scaune lemn restaurant, mobilă dining, scaune balansoare, scaune coloniale, mobilier curbat, scaune lemn curbat stil Thonet, mobilier bar din lemn, scaune bar, cuiere pom lemn, mese fixe, mese cu extensii, mic mobilier, măsuțe de cafea, comode, noptiere, tabureți etc.

Producător de mobilă cu o largă experiență în domeniu, Mobirom oferă de asemenea diferite modele de mese, scaune Bistro și mobilier pentru birou, păstrând în același timp tradiția în arta curbarii pentru bar și restaurant.

Toate produsele de mobilă sunt realizate din lemn de fag și frasin, într-o mare varietate coloristică și finisaje diferite.

Imagini din fabrica

fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune