Despre noi

Mobirom - O scurta istorie

Thonet Mundus

Inca din 1913 fabrica de mobila de la Balta Sarata (Mocars) îşi dezvolta relațiile economice sub denumirea Industria de Lemn Borlova-Armeniş S.p.A. Caransebeș. Din 1921 a fost achzitionata de catre Mundus, care a fuzionat ulterior cu Thonet(compania celebrului designer Michael Thonet), dupa fuziune, Thonet-Mundus devine cel mai mare producător de mobila din lume la momentul respectiv. Mobirom se divizeaza de SC Mocars SA in anul 1995, influenta Thonet-Mundus ramane insa pentru totdeauna in ADN-ul Mobirom.
Mobirom este in acest moment unul dintre cei mai cunoscuti producatori de mobila din tara, dar si din afara acesteia.

Mobirom Fabrica de scaune

Mobirom - Mobilier romanesc

Astfel Mobirom este renumit ca producator de mobila din lemn, fag sau frasin ce prezinta o gama larga de produse destinata atat pentru HORECA (mobila pentru hoteluri, mobila restaurante, mobila pentru cafenele, baruri, pub-uri, pizzerii, cluburi, cofetarii) cat si pentru piata domestica (mobila sufragerie, dormitor, bucatarie).

Producator de mobila din lemn masiv

Firma specializata in productia de mobila de calitate executata din lemn masiv, Mobirom detine trei sectii de productie: sectia de scaune, sectia de mese si cea de mic mobilier.

Producatori de mobila - servicii

Mobilierul produs de S.C. MOBIROM S.A. Romania este reprezentat de scaune, mese si scaune, mobila restaurant, scaune lemn restaurant, mobila dining, scaune balansoare, scaune coloniale, mobilier curbat, scaune lemn curbat stil Thonet, mobilier bar din lemn, scaune bar, cuiere pom lemn, mese fixe, mese cu extensii, mic mobilier, masute de cafea, comode, noptiere, tabureti etc.

Producator de mobila cu o larga experienta in domeniu, Mobirom ofera de asemenea diferite modele de mese, scaune Bistro si mobilier pentru birou, pastrand in acelasi timp traditia in arta curbarii pentru bar si restaurant.

Toate produsele de mobila sunt realizate din lemn de fag si frasin, intr-o mare varietate coloristica si finisaje diferite.

Imagini din fabrica

fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune fabrica de scaune