Informatii administrator magazin online
Site-ul www.mobirom.ro este administrat de catre Mobirom S.A. cu sediul in localitatea Caransebes, str. Spitalului, nr. 6, jud. Caras-Severin, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J11/129/1995, Cod de Identificare Fiscala RO7173157, Tel. 040 255 511376, email. mobirom@mobirom.ro.

Plata
Deoarce produsele sunt realizate la comanda se percepe un avans de 25% din valoarea produselor comandate. Plata se face prin transfer bancar pe baza unei facturi proforme care va fi emisa de noi, acolo o sa gasiti datele necesare realizarii platii. Restul din suma de plata se face fie ramburs, fie prin transfer bancar(inclusiv online). Dupa ce comanda este trimisa spre noi o sa primiti oferta cu toate detaliile legate de aceasta(costul transpotului, posibilitatea modificarilor structurale ale produselor - de ex. dimensiunea meselor, disponibilitatea finisajului dorit, etc.). Din acest motiv plata avansului se face abia dupa ce toate aceste detalii sunt stabilite si nu in momentul in care trimiteti comanda din formularul de comanda.

Comenzi
In descriera fiecarui produs exista specificata cantitatea minima care se poate comanda. In anumite situtaii facem exceptii si nu impunem o cantitate minima comandata. Pentru a face o comanda nu este necesara inregistrarea pe site, comanda sa face simplu prin completarea formularului de comanda. Daca se comanda produse distincte, dupa prima comanda, o parte din campurile din formular se autocompleteaza cu datele dvs. cu scopul de a va usura procesul de achizitie. Aceste date sunt sterse la scurt timp dupa parasirea site-ului. Mobirom nu salveaza pe server infomatii cu caracter personal.
Preturile sunt in RON si contin TVA. Acestea nu contine taxele de transport, ele vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Politica de retur
Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.

In situatia in care produsele prezinta deteriorari, acestea o sa fie reparate/inlocuite sau vi se va rambursa contravaloarea acestora.
Pasii de urmat in acest caz sunt urmatorii:
1) Trimiteti un mail cu sesizarea dvs. in care sa descrieti problema aparuta(indicat ar fi sa atasati si poze).
2) Impachetati produsul pe care doriti sa il returnati in asa fel incat sa nu se deterioreze in timpul transportului.
3) Dupa ce pasul doi a fost realizat, ne anuntati telefonic sau prin email, iar in acest moment noi o sa organizam transportul(suportat de catre firma).
4) Odată ce primim produsul returnat, îl vom analiza integral şi vă vom informa cu privire la dreptul de a vi se înlocui produsul, repara sau de a vi se rambursa contravaloarea printr-un e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp.
5) Produsul inlocuit/repart este livrat catre dvs.(transportul si in acest caz este suportat de noi) sau o sa va fie returnata contravaloarea acestuia.
Returnarea unui produs se poate face în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Confidentialitatea datelor personale
Compania se obligă să respecte confidenţialitatea informaţiilor furnizate de client şi se obligă să nu divulge, furnizeze, comunice aceste informaţii unor terţe persoane, cu excepţia partenerilor de serviciu ai companiei, cărora transmiterea datelor este necesară în vederea finalizării procesului de comandă (printre care, serviciului postal, serviciului de curierat).

Termenele de livrare
Termenele de livrare sunt estimate, acestea insa pot fi depasite din urmatoarele motive:
- produsele sunt realizate la comanda si sunt personalizate
- comenziile mici se grupeaza si este nevoie sa fie atins un anumit numar de produse pentru a porni linia de productie
- diversitatea comenziilor
- situatia actuala cauzata de pandemie
- diverse probleme care apar in procesul de productie


Dispozitii finale
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.