Mobilier rusticUnul dintre cei mai cunoscuti producatori de mobila din lemn masiv din Romania, Mobirom propune o gama variata de produse: mobilier rustic, mobilier pentru puburi, cafenele, restaurante, pizzerii, mobila pentru living, hol sau dormitor, mobilier pentru gradinite...

Piesele de mobilier rustic propuse de Mobirom se diferentiaza si se impun prin calitate, profesionalismul cu care sunt executate de catre specialisti in domeniu, originalitate si preturi competitive.

 

Mobilier rustic - comenzi online

Consultati si selectati piesele de mobilier rustic care se portivesc cel mai bine preferintelor dumneavoastra dar si spatiului pe care doriti sa il amenajati.

Datorita vastei noastre experiente in domeniu oferim clientilor produse efectuate din materiale alese cu grija si caracterizate prin frumusete si rezistenta in timp.

Comandati online tipul de mobilier rustic dorit. Pentru informatii suplimentare contactati echipa Mobirom. Specialistii nostri se afla in permanenta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi raspunsurile la toate intrebarile.

Denumire: Masa TBR
Descriere: Este o masa rustica, executata din lemn de fag cu blat din MDF furniruit cu stejar. Disponibila la cerere si cu blatul din lemn masiv.
Pret: : 1226.00 Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...
Oferta Speciala
Denumire:
Descriere:
Pret: : Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...


Copyright © 2020 Mobirom Romania. Toate drepturile rezervate.