Scaune pentru restaurantAvand o traditie indelungata ca si producator de scaune in Romania dar si in afara, Mobirom propune o varietate de modele de scaune atat pentru domeniul Horeca: scaune pentru restaurante, cafenele, pizzerii sau baruri, cat si pentru locuinte: scaune pentru bucatarie, sufragerie, living...

Inca din anul 1950, fabrica de mobila Mobirom reprezinta un nume de referinta in domeniul producatorilor de scaune, calitatea scaunelor pentru restaurante, cafenele sau baruri fiind recunoscuta de catre clienti.

Scaune pentru restaurant - modele

Consultati pe site toate modelele de scaune pentru restaurant propuse de Mobirom precum si detaliile despre acestea si faceti alegerea cea mai potrivita pentru localul dumnevoastra.

Scaunele pentru restaurant oferite de noi prezinta diferite finisaje si culori oferindu-va posibilitatea de a opta pentru cele ce se potrivesc cel mai bine restaurantului dumneavoastra.

Mobirom - calitate si rafinament la preturi atractive.
vizualizare 3d
Denumire: Scaune MD 070
Descriere: Sunt scaune executate din lemn de fag, in stil tamplaresc, foarte rezistent la folosinta, cu sezutul tapitat cu piele ecologica.
Pret: : 274.00 Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...
Denumire: Scaune MD 080
Descriere: Sunt scaune executate din lemn de fag, in stil tamplaresc, foarte rezistente la folosinta, cu sezut tapitat cu piele ecologica sau material textil in diverse nuante.
Pret: : 282.00 Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...
Oferta Speciala
Denumire:
Descriere:
Pret: : Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...
ANPC Copyright ┬ę 2019 Mobirom Romania. Toate drepturile rezervate. Politica de cooke-uri