Mese de bucatarieFabrica de mobila cu traditie, Mobirom pune la dispozitia clientilor sai o gama diversificata de mese de bucatarie. Produsele noastre se remarca prin calitatea deosebita, designul lor atragator si originalitate.

 

Mese de bucatarie - oferte

Ofertele noastre sunt prezentate pe site. Consultati toate modele propuse de noi si optati pentru masa de bucatarie care se potriveste cel mai bine locuintei dumneavoastra.

Toate tipurile de mese de bucatarie sunt executate din lemn masiv ales cu atentie de o echipa de specialisti in domeniu. Comenzile pot fi efectuate direct de pe site sau prin telefon.

Mesele propuse de Mobirom sunt prezente intr-o varietate de forme si dimensiuni in functie de cererile clientilor. Astfel aveti posibilitatea de a opta pentru o masa de bucatarie rotunda, patrata, dreptunghiulara...

Alte produse oferite de Mobirom: mese si scaune pentru bar, scaune pentru restaurant, tabureti, scaune curbate, mic mobilier lemn...

Pentru orice detalii privind produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Denumire: Masa rotunda extensibila 260
Descriere: Este o masa rotunda 1050 mm cu extensie destinata ca mobilier pentru sufragerie, bucatarie, executata din lemn de fag cu blat din MDF furniruit.
Pret: : 797.00 Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...
Denumire: Masa bucatarie
Descriere: Masa executata din lemn de fag masiv, cu blat din MDF furniruit. Disponibila la cerere si cu blatul din lemn masiv de brad.
Pret: : 555.00 Lei/buc (TVA inclus)

Click aici pentru detalii...
ANPC Copyright ┬ę 2019 Mobirom Romania. Toate drepturile rezervate. Politica de cooke-uri